*Overeenkomst/bestellen
Als er door de klant opdracht gegeven wordt aan Steigerhoutplein.nl om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (volgens de wet 'koop op afstand').
Uw bestelling wordt uitvoerig met u doorgesproken via mail, of telefonisch contact, of u kunt langs komen om de meubelen te bekijken en door te spreken.. Na akkoord bevonden van hetgeen is doorgesproken is uw bestelling definitief en wordt het meubelstuk voor u op maat gemaakt.

*Betalen
Er zijn bij ons de volgende mogelijkheden om het bedrag te kunnen voldoen.
De gewone overboeking vooraf, of bij afhalen/bezorging contant gepast betalen. Wij vragen bij op maat gemaakte artikelen een aanbetaling van max. de helft van het totaal te betalen bedrag. Bij overige meubelen vragen wij het totaal vooraf te voldoen.

*Levering
Wij streven ernaar uw steigerhouten meubelen binnen 3 werkweken en uiterlijk 6 weken klaar te hebben. Tenzij anders is aangegeven. Soms is het mogelijk een meubelstuk voorrang te geven en dus eerder klaar te hebben. De levering datum/tijd wordt met u in overleg afgesproken. Zodra uw bestelling klaar is, nemen wij contact met u op. Voor overige meubelen geldt een levertermijn van +/-3 - 12 weken. (Dit ligt eraan of het bij de groothandel op voorraad is.

*Verzending kosten
Bezorging binnen een straal van 35 km van Borne E 40,=/ 35 km tot 80 km E 80,=/ 80 km tot 120 km E 105,=/ 120 km tot 180 km E 125,=/ Boven de 180 km E 170,= (muv de wadden en binnen Nederland Buiten Nederland gelden andere tarieven in overleg) Wij rekenen de afstand over de weg. U kunt het zelf berekenen op http://nl.afstand.org/

*Afhalen. U kunt de meubelen bij ons afhalen. Maakt u daarvoor een afspraak. In principe is dat iedere dag mogelijk.

*Ruilen/Retourneren
Uw bestelling wordt uitvoerig met u doorgesproken via mail, of telefinsch contact, of u kunt langs komen om de steigerhouten meubelen te bekijken en door te spreken.. Na akkoord bevonden van hetgeen is doorgesproken is uw bestelling definitief en wordt het meubelstuk voor u op maat gemaakt (Na ontvangst van de aanbetaling). Aangezien deze artikelen naar wens en in specifieke maten voor de klant gemaakt worden kunnen wij deze meubelen dan ook niet meer retour nemen, of ruilen. Voor overige meubelen geldt dat deze niet retour kunnen, aangezien wij ze bij de groothandel op bestelling afnemen. Ook hier wordt dit vaak op aanvraag gemaakt/besteld.


ADRES:

Bedrijfsnaam: Belle Budget
Steigerhoutplein.nl
Paardebloem 2
7623 CB Borne
Nederland
(Voor meer gegevens van ons bedrijf gaat u naar onze 'contact' link bovenaan de homepage)


Produkt